GRATIS VERZENDING BOVEN DE €20,- IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

s

Betalen

Bij bestellingen via deze webshop kunt u kiezen hoe u de bestelling wil betalen. We bieden u de mogelijkheid aan om direct te betalen via iDeal of Bancontact. Hieronder vindt u een uitleg van de twee door ons gebruikte betaalopties. Heeft u toch nog een vraag m.b.t. het betalen dan kunt u contact met ons opnemen via info@noblesseuitgevers.nl.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Bij iDEAL rekent u direct af tijdens het bestelproces.

Bancontact/Mistercash

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash. Bancontact is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in België . Bij Banconctact/Mistercash rekent u direct af tijdens het bestelproces.

Schillingweg 69 te Nieuw-Vennep +31 (0)252 28 30 57 info@noblesseuitgevers.nl