GRATIS VERZENDING BOVEN DE €20,- IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

s
Noblesse Uitgevers

Verwacht

VERWACHT: OKTOBER 2021

Jiskefet Encyclopedie

De Jiskefet Encyclopedie is het vuistdikke naslagwerk waarin niet alleen de bekende typetjes en vaak herhaalde sketches staan, maar ook vele toevallige passanten in het Jiskefet-universum en de tientallen uitzendingen die nooit een DVD haalden.

Alfabetisch gerangschikt passeren personages, voorwerpen en Jiskefet-uitdrukkingen de revue. Van Afkarnen tot Zaagmans. Van A tot Z gelezen is dit het hilarische en soms ontroerende verhaal over drie mannen die gewoon het programma wilden maken dat ze zelf leuk vonden. 

VERWACHT: NOVEMBER 2021

Typisch Carlo & Irene

In december 2021 zijn Carlo en Irene dertig jaar een duo. Carlo Boszhard ging in 1991 de grote studioshow Hitbingo presenteren, maar werd in die tijd als ‘beschadigd tv-talent’ gezien en daarom moest van Joop van den Ende ‘dat Irene Moors-meisje erbij’.

In Typisch Carlo & Irene nemen Carlo Boszhard en Irene Moors je mee door hun gezamenlijke televisiecarrière aan de hand van hun meest baanbrekende en geliefde typetjes. Het eigen verhaal van twee iconische jeugdhelden die na al die tijd nog steeds 2 maar toch 1 zijn… 

VERWACHT: NOVEMBER 2021

Star Wars

150 freaky facts die je nog niet wist! Dit toegankelijk en verrassende boek promoveert je in één klap van Star Wars-fan tot Star Wars-freak. Auteur Chris Pavone leert je alles over reeds verschenen acht Star Wars-episodes en de meer recente spin offs Solo en Rogue one. Geheimen van op de set, verwijzingen en beeldgrappen in de films, anekdotes over de acteurs en de regisseurs, informatie over de toegepaste geluidseffecten, de oorsprong van de namen van de karakters: het passeert allemaal de revue. To infinity and beyond!

VERWACHT: FEBRUARI 2022

Rock me Amadeus

Met smaak vertelt Rob Bolland over zijn avonturen in de popmuziek, maar al het goud en platina had ook een keerzijde. Rob – die vorig jaar bekend maakte dat hij niet lang meer te leven heeft – vertelt in het boek openhartig over zijn turbulente jeugd, de complexe verstandhouding met broer Ferdi en zijn zakelijke conflicten. Rock me Amadeus is de geautoriseerde biografie van Rob Bolland.

Ontdek meer

Najaarsbrochure 2021

Benieuwd naar onze uitgebreide Najaarsbrochure 2021? Bekijk hem dan direct via deze link op ISSUU!

Schillingweg 69 te Nieuw-Vennep +31 (0)252 28 30 57 info@noblesseuitgevers.nl